Ældre mennesker kan også erhverve sig en scooter

Ældre mennesker kan også erhverve sig en scooter

Når man tænker på sådan noget som en scooter, så ser man gerne unge mennesker for sig, der lige er blevet gamle nok til at kunne tage sig et kørekort til en scooter.

Der bliver så brugt uforholdsmæssigt meget tid på den for at gøre den pæn, optimere den, lakere den og meget mere.

Man går langt for at holde den ren, og måske bliver det faktisk samlingspunktet for hele den her vennegruppe, at man samles om de her scootere og kører rundt på må og få for at se sig lidt om i provinsen.

Men mange af de her unge mennesker går jo også bare og venter på, at de kan blive gamle nok til at tage kørekort til bil.

De har måske sammen til den rette bil, og de ved lige, hvornår de lovligt kan få kørekortet, så det er koordineret med, når man bliver gammel nok. Et matematisk geni i en kort stund.

Men voksne mennesker man måske bedst lige at køre rundt på scootere.

Scootere er bestemt også til voksne individer

Tag nu sådan noget som at bo på vores østlige ø, hvor man sagtens kan nøjes med en scooter på Bornholm.

Man kan jo let komme omkring på det meste af øen med sådan en, selvom det måske ikke er helt optimalt i de kolde måneder, men der er ikke motorveje eller lignende, og hvis man bare lige skal ud at handle eller besøge nogle venner, så er en scooter måske rigeligt.

Så slipper man for at købe eller lease en dyr bil, som man måske alligevel ikke holder ved lige eller bruger nok.

Det er således ikke kun voksne mennesker, der har fået taget deres kørekort til bil, fordi de kørte spritkørsel, der må nøjes med en scooter eller knallert.

Mange andre mennesker vælger også den til, fordi det passer dem bedst.

Luk menu