Hvor finder du Nordsjællands største autoophugger?

Hvor finder du Nordsjællands største autoophugger?

Har du en bil, der er ved at have udtjent sin pligt og opgave? En bil der er blevet for gammel til at du fortsat kan køre i den eller som ikke kan synes? Det kan også være, at du har en bil, som du ikke længe har brugt eller som er blevet totalskadet. Man kommer på et tidspunkt til, hvor det ikke kan svare sig at blive ved med at reparere og udskifte de forskellige dele på en bil, der har holdt stille for længe, som er skadet eller som er blevet for gammel. 

Din gamle bil er stadig penge værd i dag

Her er det vigtigt at vide, at din bil stadig er penge værd. Du kan i dag få en skrotpræmie for din gamle bil, hvis du indleverer den til et autoophugger eller et autogenbrug, der er miljøgodkendt. Det er vigtigt at du vælger et sted, der er miljøgodkendt, da det kun er her du får en skrotpræmie for din gamle bil. Det skyldes at bilproducenterne tager et ansvar i at bilerne som bliver produceret, bliver nedbrudt på en ansvarlig og miljøvenlig måde. 

Hvad skal der til for at modtage skrotpræmien?

Som udgangspunkt er det ret lige til at få udbetalt pengene for din gamle bil som en skrotpræmie. for at din bil bliver godkendt, kræver det blandt andet at den har været tilmeldt en lovpligtig ansvarsforsikring, inden pladerne er blevet afmeldt på bilen. Derudover må der maksimalt være plads til 9 personer inkl. førersædet. Bilen må desuden kun veje op til 3.500 kg. 

Hvis du derfor kan sætte kryds ved følgende krav, er du godt på vej mod at få en skrotpræmie for din gamle bil.

Er du f.eks. fra Nordsjælland, og ønsker at skrotte din gamle bil, kan vi anbefale Kroghs Autogenbrug, som er Nordsjællands største autogenbrug. Du kan besøge dem her hos http://www.kroghsautogenbrug.dk/.

Luk menu