Hvad gør en antirust behandling godt for?

Hvad gør en antirust behandling godt for?

Er du bilejer, og ønsker du at beskytte dit dyrt indkøbte køretøj mod rust og tæring? Så er der ingen vej uden om – du skal lade din bil gennemgå en grundig og effektiv antirust behandling mindst én gang hvert andet år. Ideelt set bør du faktisk en gang om året lade din undervogn behandle med beskyttende produkter mod rust og tæring, for at sikre, at den ikke bliver ødelagt.

I Danmark er antirust behandling særligt aktuel, idet vi ikke alene er ”velsignet” med et vådt klima og en generelt høj luft fugtighed. Faren over tilisning af vejene, hvilket gør dem glatte og farlige, medfører også øget brug af vejsalt i vinter halvåret. Og er der noget, der fremmer rust og tæring på de metalliske dele i en bil, er det i høj grad kombinationen af salt og vand.

Hvordan får jeg behandlet min bil med antirust behandling?

Hvis din bil skal beskyttes op til vinteren – og du i øvrigt ønsker at beholde din undevogn intakt og funktionel så læge som overhovedet muligt – bør du kontakte din lokale mekaniker eller et auto værksted i omegnen. Her vil du kunne få den rette, professionelle antirust behandling, som er både grundig og langtids holdbar.

Ved en antirust behandling hejses bilen op i luften, således at mekanikeren kan komme til undevognen og alle hulrum deri uden besvær. Diverse dele – for eksempel hjul, inderskærme og dækplader – afmonteres og renses hver for sig med vand. Dernæst vil mekanikeren kontrollere undervognen for fejl og skader, og foretage en manuel afrensning heraf. Selve antirust behandlingen består af tre produkter, som påføres undervogn samt døre, stolper, paneler, vanger, motorrum og bagklap.

Find rustbeskyttelse i Silkeborg

Bor du i Silkeborg eller nærmeste omegn, kan du med fordel kontakte Verner Mortensen Automobiler A/S – et auto værksted med over 60 år og adskillige undervogns behandlinger på bagen. Læs mere på vernermortensen.dk

Luk menu