Få dækket dit transportbehov med en smart kabinescooter

25 august 2020 Astrid Pedersen

Bor du i en mindre by eller i et ditto landsby samfund, og har du derfor et begrænset transport behov? Har du ikke brug for at pendle mange kilometer i det daglige – men er det alligevel op ad bakke at skulle cykle når det regner eller blæser? Så er en kabinescooter måske noget for dig.

Hvorfor købe en kabinescooter?

Der er mange gode grunde til at købe en smart og miljøvenlig kabinescooter. Før i tiden var kabinescootere generelt forbeholdt handicappede og ældre, dårligt gående borgere. Nu om stunder kan du få glæde af en kabinescooter som alternativ til en bil – eller til en cykel. En kabinescooter er langt mindre krævende end en bil når det handler om brændstof, og er samtidig en del mere fleksibel når det kommer til parkering.

Hvis du kun har brug for et køretøj skal fragte dig rundt på småture og til ærinde kørsel i dit lokal område er en kabinescooter en genial løsning. Du vil kunne have plads til flere indkøb i kabinen end du vil i en cykelkurv. Du vil slippe for at skulle iføre dig regntøj når vejret er skidt. Med en kabinescooter vil du klare indkøb og øvrige ærinder uden at blive våd eller kold.

I forhold til en bil er en kabinescooter desuden temmelig billig i drift. Du slipper for diverse fordyrende skatter og afgifter – og du undgår at skulle tanke dyr benzin eller diesel. En moderne kabinescooter er nemlig elektrisk, hvilket samtidig bestyder at din kabinescooter er langt mere miljøvenlig end selv en lille bil. En kabinescooter er, med andre ord, et let og fleksibelt fartøj til dig som ikke har brug for at køre langt, men stadig gerne vil køre komfortabelt.

Hvis du ønsker at prøve en kabinescooter kan du altid besøge Electric Vehicles i butikken i Rønne – læs mere på electric-vehicles.dk

Flere nyheder