Få bilen flot igen med en autolakering

Få bilen flot igen med en autolakering

Har din bil fået en ridse i lakken, eller er den før så smukke og skinnende finish gået hen og blevet mat i betrækket visse steder? Så bør du kontakte din lokale autolakerer med henblik på en grundig og effektiv lakering af din bil.

Hvor kan min bil få en autolakering i Frederikshavn?

Damsgaard Autolakering er dit autolakering værksted i Frederikshavn. Er du bosiddende i det nordjyske, nærmere betegnet i området omkring Sæby, Sindal eller Frederikshavn, kan du således med fordel besøge Damsgaard Autolakering når din bil trænger til en gang lak.

Damsgaard Autolakering har mange års erfaring med – og tilsvarende stor erfaring inden for – lakering af biler, motorcykler og kofanger. Hos Damsgaard Autolakering kan du også få foretaget vurdering og udbedring af forsikrings skader så som ridser eller skrammer i køretøjets lak. Og trænger lågerne eller fronterne på dine køkkenskabe og skuffer til en opfriskning kan Damsgaard Autolakering også hjælpe med lakering af disse.

Når du vælger at overlade opgaven med autolakering af din bil til Damsgaard Autolakering er du garanteret et stykke kvalitets arbejde, leveret af dygtige og engagerede håndværkere. Damsgaard Autolakering udfører autolakering og alt hvad dertil hører med dyb respekt for faget og med stor viden inden for området. De kompetente medarbejdere hos Damsgaard Autolakering sørger for at holde deres ekspertise up to date gennem løbende kurser og efteruddannelse således at de til hver en tid er a jour med de seneste teknikker, metoder og materialer.

Damsgaard Autolakering er certificeret med KS2000 kvalitetsstyring og desuden medlem af Foreningen af Auto- og Industrilakere (FAI). FAI er en underafdeling af Autobranchen Danmark og stiller en omfattende garanti for det udførte arbejde via et kvalificeret ankenævn.

Du kan læse meget mere om Damsgaard Autolakering og bestille tid til en professionel autolakering i Frederikshavn via hjemmesiden https://damsgaard9900.dk/ 

Luk menu