Det kan blive noget af et kulturchok at besøge at andet autoværksted end det vanlige

Det kan blive noget af et kulturchok at besøge at andet autoværksted end det vanlige

Normalt hører kulturchok til, når man besøger andre kulturer end ens egen, som man forbinder med at tage til udlandet, men kulturen kan også ændres fra sted til sted herhjemme.

Lad os så sige, at du har et autoværksted i Danmark, som du har besøgt hver gang, der har været problemer med din bil, og du sværger til at besøge det samme sted hver gang, der er noget.

De er altid hjælpsomme og kan hjælpe dig med stort og småt, om det er vejledning eller en større reparation af din bil. Og så bliver bilen altid gjort klar til syn – så den drøner lige igennem uden anmærkninger!

På den måde er det gode penge lagt ud her, og man bliver næsten nervøs, hvis de får en ny medarbejder, men så længe det er den samme chef eller ledelse, der styrer stedet, så er man ikke nervøs.

Men nogle gange er der ikke andet at gøre, end at man skal en tur forbi et andet autoværksted…

Få det bedste ud af oplevelsen

Man er faktisk så glad for ens sædvanlige autoværksted, at man har anbefalet det til ens naboer, familie og venner, og man kunne næsten godt forestille sig, at ens forældre ville have benyttet sig af den samme mekaniker på det autoværksted, hvis de havde levet endnu.

Men det sker så nogle gange, at ens bil går i stykker langt væk fra det velkendte autoværksted, så man er nødt til at tage hen til et nyt sted, som man ikke kender.

Man har det næsten som at lægge ens baby i hænderne på ukendte mennesker. Man er bange.

Man plaprer op om, at sådan og sådan gør man ikke det sted, som man er vant til at besøge.

Men man skal huske, at disse mennesker også er veluddannede og ved, hvad de laver. Så selvom det ikke ligner og minder om det sted, du kender, så kan du stole på deres erfaring og ekspertise.

Luk menu