Derfor skal du købe en brugt gaffeltruck

Derfor skal du købe en brugt gaffeltruck

Hvis du arbejder i et erhverv, hvor I til hverdag er afhængige af diverse maskiner til at hjælpe jer med løftearbejde m.m., så er det vigtigt, at man finder nogle gode og solide maskiner. Hvis du eksempelvis er på en arbejdsplads, hvor I har et lager eller skal køre tunge maskiner, hårde hvidevarer, madvarer m.m. rundt, så investerer man ofte i en gaffeltruck. Udover over at den er hurtig og effektiv til tunge løft, så skåner den også dine medarbejdere – det er derfor en win-win løsning, når man investerer i denne type maskine. 

Det er dog ikke altid, at det nødvendigt at købe det dyreste og det nyeste.

Hvis det er blevet tid til at ud udvide maskinparken eller erstatte en ødelagt med en ny, så findes der mange brugte gaffeltrucks. Der er mange gode grund til at investere i brugt udstyr. For det første er det ofte en god økonomisk besparelse ved at købe brugte maskiner. Derudover er det heller ikke alle virksomheder, som har brug for det nyeste af det nyeste for at kunne udføre deres arbejde. 

Find brugte gaffeltrucks hos Protruck

Hvis du bl.a. er bosat i Odder og Omegn eller Ringsted og omegn, så finder du Protruck. Siden 2012 har de hjulpet det danske erhvervsliv med brugte maskiner, når tiden har været inde til fornyelse med brugte maskiner. Deres erfaring i branchen betyder også, at du sagtens kan rådføre dig med dem, hvis du er i tvivl om, hvilken maskine og model du skal gå med. Protruck er desuden landsdækkende og kan hjælpe med service, når behovet måtte opstå. På den måde kan du hele tiden hjælpes godt videre, hvis der måtte opstå udfordringer med en af dine maskiner. Du kan læse mere her, hvis du f.eks. er på udkig efter nyt grej til dit lager. 

Luk menu