Besøg dit lokale Volvo værksted i Brøndby

21 juni 2020 Silje Hansen

Volvo er en kendt og anerkendt bilproducent i hele verden. Det er det brand, der var de første til at sørge for at sikkerheden var i top i bilen. De gjorde derfor en ekstra indsats for at lave airbags og andre sikkerhedsløsninger i bilen, som gjorde det mere sikkert og trygt at køre rundt i en Volvo frem for et andet bilmærke. Volvo er svensk og dermed et af de største varemærker for Sverige. Volvo er dog for nyligt blevet solgt til en kinesisk bilproducent, hvorfor det nu ejes af Kina. Det betyder dog ikke at kvaliteten er blevet mindre af den grund. Tværtimod bliver der lagt en ære i at fortsætte den svenske ånd og kvalitet i bilerne den dag i dag.

Derfor skal du vælge et Volvo-værksted

Har du derfor en Volvo, kan det være aktuelt at finde en Volvo-forhandler eller et værksted, der kan hjælpe med at servicere og reparere din Volvo. Det er uanset om det er en nyere eller ældre Volvo. Ved at bruge et autoriseret Volvo værksted, kan du være sikker på at bilen får den bedste behandling og der kun bliver brugt originale dele og udstyr til at servicere bilen med. Dermed kan du også forlænge bilens levetid, da Volvo eget værksted kender bilen til punkt og prikke, og ved dermed med det samme, hvad der skal laves eller gøres, for at du kan være tryg ved din Volvo igen.

Du skal heller ikke bekymre dig om at Volvo tager fat, da der IKKE laver andet end det der er aftalt som skal laves.

Vælg Volvo i Brøndby

Hvis du er fra Brøndby og indehaver af en Volvo, kan det godt betale sig at køre forbi Bilhuset Frederiksen A/S. Her har de 12 lifte og masser af parkeringsmuligheder, så din bil hurtigt kan komme til og blive repareret.

Flere nyheder